2008-12-16

Laxtoast med klassiska tillbehör

En ny stjärna bland mina förrätter har blivit en laxtoast med klassiska tillbehör, så som rödlök, creme fraiche och rom! Går supersnabbt att göra och blir fantastiskt gott. Såhär brukar jag göra:

Laxtoast med rödlök och rom
(2 personer)

2 skivor formbröd
1 msk smör
2 skivor rökt lax
½ hackad rödlök
2 msk creme fraiche (34%)
2 msk svart rom

Gör såhär:
Skär bort kanterna på formbrödet och stek det gyllenbrunt i smöret i en stekpanna.
Låt skivorna svalna en aning innan du lägger en skiva lax på varje bröd.
Lägg på en msk creme fraiche på varje toast samt strö över hackad rödlök.
Toppa med en rejäl klick svart rom.

Så enkelt, så gott!

Kram Karin

Inga kommentarer: