2009-02-09

Kräft- & curryskagen på kavring

Då var det dags för en ny förrätt. Det är en liten smörgås med klassiska ingredienser men med lite mer vågade smaker! Riktigt god blev den faktiskt och den kommer att återkomma på middagsbordet framöver.

Kräft- & curryskagen på kavring
(4 personer)

4 skivor kavring
1 burk kräftstjärtar
½ dl majonäs
½ dl creme fraiche
½ msk curry
1 msk hackad dill
Saft från en ½ pressad citron
½ tsk salt
1 tsk pepparrot
4 tsk stenbitsrom

Gör såhär:
Ta ut trekanter av kavringsskivorna.
Blanda alla andra ingredienser, utom stenbitsrommen, i en bunke.
Låt stå kallt i ca 1 timma så smakerna tar sig ordentligt.
Lägg upp röran på bröden och toppa med en klick stenbitsrom.

Superenkel och som sagt mycket god. Bra tips till helgen kanske? :)

Kram Karin

Inga kommentarer: