2008-11-24

Smörbruschetta med krabbröra

Här kommer en enkel förrätt som är lätt att göra om man får många till middagsbordet, eller varför inte som snittar på buffén.

Smörbruschetta med krabbröra
(4 personer)

2 burkar salladskrabba
2 små äpplen
2 kokta ägg
2 dl gräddfil
1/2 msk senap
1 dl hackad gräslök
1 tsk salt
1/2 vitlöksklyfta
2 msk smör
4 skivor lantbröd
Stenbitsrom

Gör såhär:
Skala äpplena och grovriv dem.
Mosa äggen och blanda med äpplena.
Blanda krabba, äpple, gräddfil, senap, gräslök och salt.
Blanda vitlök och smör.
Grilla eller rosta brödet och på smöret.
Lägg på krabbröran.
Garnera med gräslök och en klick stenbitsrom.

Enklare kan det knappast bli!

Kram Karin

1 kommentar:

Anonym sa...

Det där var en macka HELT i min stil!! Är totalgalen i krabba, ägg och rostat bröd och då kan den ju knappast bli bättre ju?? :) Såg att du hade tittat in hos mig... himla trevligt :) Jag brukar faktiskt svänga in här ganska ofta och kolla in din recept... gillar din blogg skarpt :) Ha en bra dag!